Tilbake på norsk grunn

Det mexicanske eventyret er nå over, og den norske kulden har inntatt hverdagen. Har vært hjemme en uke nå,men det føles ut som en evighet siden jeg var i Playa. Mine 4 måneder i Mexico har vært helt fantastisk. Et større eventyr skal man lete lenge etter. Jeg har opplevd så utrolig mye og blitt kjent med fantastiske mennesker. Mer om selve oppholdet kommer i et senere innlegg.

 

Reisen hjem var utrolig lang pga av mye venting. Flyet fra Cancun til Amsterdam var forsinket med 1,5 timer, men vi kom oss endelig av gårde 20:00 mexicansk tid. Etter en 10 timers lang flytur var vi framme på Shiphol flyplass, hvor vi måtte si farvell til halvparten av Gateway-studentene. Vi hadde blitt delt opp i to forskjellige reiser, så det ble et veldig emosjonelt farvell i Amsterdam. Da er det godt å vite at vi sees senere i sommer! :-) Etter fem timer med venting var det endelig vår tur til å sette snuten mot Norge. Flyturen gikk utrolig kjapt og etter litt handling på taxfreen på gardermoen ble det farvell til de siste studentene. Reisen min var langt fra over,for nå ventet en fire-timers pause på gardermoen før det ble fire timer med tog. Togturen tok meg til Dombås hvor min fantastiske kjæreste sto og ventet på meg. Har ikke ord for hvor godt det var å endelig kunne holde armene rundt han igjen. Den første helgen jeg kom hjem ble da tilbragt på hytta hans på Bjorli,før vi reiste hjem til meg på søndagen. Ingen andre visste at jeg skulle komme hjem,så det var en overrasket mor jeg møtte hjemme! Tiden siden jeg kom hjem har blitt brukt med venner,familie og kjæresten. Det føles utrolig rart å være tilbake i Norge,men også veldig godt. 

 

Siden kameraet mitt ble ødelagt i Mexico er alle bildene fra den siste tiden på engangskamera. Men med en gang jeg har fremkalt bildene vil jeg legge ut de fra 17.mai-feiringen vår. En utrolig festlig opplevelse! :-)

 


17.mai feiring i Playa del Carmen. Jeg er nummer to fra høyre.   0 kommentarer på "Tilbake på norsk grunn"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits