3 down, 1 to go

Da er to eksamener til unnagjort og jeg har bare én igjen før det er ferie her i Playa! På mandag var det skriflig eksamen i spansk, og jeg gjorde det beste jeg kunne med tanke på at jeg satt der med feber og forkjølelse. Går det ann å bli mer uheldig? Jeg har ikke blitt syk gjennom hele oppholdet (som jeg husker), og så blir jeg syk i eksamensuken! Heldigvis gikk feberen over,men forkjølelsen og hosten siitter igjen.

 

I dag hadde vi markedsføringseksamen som telte 100% for faget. Kan si jeg var ganske så spent før vi fikk oppgavene! Men jeg føler faktisk jeg gjorde en ganske så god jobb. Bommet litt på den ene oppgaven,men jeg håper det ikke trekker så veldig ned på hele karakteren. 

 

Så nå gjenstår det bare reiselivseksamen på fredag, og så jeg ferdig med dette semesteret! Resten av dagene nede her skal gå til soling på dagen og shopping på kvelden :-)


  0 kommentarer på "3 down, 1 to go"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits