eksamenstid!

Nå er det vel på tide med en oppdatering. De siste dagene har gått til eksamensforberedelser (soling), så jeg har rett og slett ikke hatt tid til blogging. Den første eksamen er unnagjort,og på vitnemålet mitt vil det stå at jeg er forferdelig dårlig i muntlig spansk i form av en bokstav. La oss bare si at det er ikke en av de første bokstavene på alfabetet. Jeg ble ganske så skuffet. Både av meg selv og lærerne. Jeg vet jeg svarte rett på flere ting og jeg snakket veldig mye om meg selv. I følge det læreren selv har sagt i timen så burde jeg i hvert fall ha fått en karakter høyere opp. Men jeg orker ikke å klage. Gjort er gjort. Jeg har en sjanse til å berge spanskkarakteren min, og den kommer i morgen. Da er det tid for skriftlig spansk. Den føler jeg at jeg har veldig kontroll på,så jeg sikter mot en B (optimist). 

 

Jeg begynner desverre å bli syk da. Våknet med en forkjølelse og utover dagen har den bare blitt verre. Kunne ikke ha skjedd på et dårligere tidspunkt! Har jo hele 3 eksamener denne uken og må bruke all min fritid på å lese. Forhåpentligvis er det bare en 24timers greie og at det går over temmelig kjapt.

 

Vakre Playa som jeg kommer til å savne veldig når jeg drar hjem


  2 kommentarer på "eksamenstid!"

Postet av: Hanna Juliussen :) - kommenterer alltid tilbake!
Lykke til! :) og god bedring da
09.05.2011, 04:26
URL: http://www.hannapoj.blogg.no
Postet av: malen - les det
lykkee til :D kjempe fin blogg foresten
09.05.2011, 04:27
URL: http://www.malenwall.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits