Kosehelg

På fredagskvelden etter vi kom hjem fra Akumal gikk vi på restaurant for å feire min kjære roommate,Inga, so ble 24 år. Vi var til sammen seks pyntede jenter som inntok Asiana. Etter en god og festlig middag overrasket vi Inga med gaver og bursdagsdessert. Senere på kvelden var det på med koseklær og frem med snacksen, for da var det filmtid hos Eline og Trine. Koselig å ha slike kvelder også :-)

 

Lørdag var en skikkelig daffedag for min del og mesteparten av dagen ble tilbringt i sengen med serier på dataen. På kvelden ble vi invitert på tacokveld hos Eline og Trine. Vi var til sammen ni jenter som lagde hjemmelaget norsk taco. Men norsk tacokrydder! Kan si jeg har savnet den smaken. Kvelden var kjempemorsom! Det ble middag, skravling og kortspill. Desverre har jeg ingen bilder siden kameraet mitt er blitt ødelagt.

 

Søndagen var rolig og daff. Jeg sov så sinnsykt godt natt il søndag! Sjelden jeg sover så veldig godt her. Resten av dagen gikk til soling, pc-tid,skyping og spising. Seriøst, jeg spiste helt utrolig med mat i går. To pannekakemiddager og en pastamiddag. Og likevell var jeg sulten,så jeg gikk på oxxo og kjøpte meg nøtter og kjeks. Hva skjer med appetitten? Jeg eier ikke matlyst her nede til vanlig,så i går var en veldig rar dag for meg.

 Chilling i hengekøyen på Akumal (fredag)


  0 kommentarer på "Kosehelg"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits