Snorkling med skilpadder

I går reiste reiselivsklassen og markedsførigsklassen til Akumal for å svømme med skilpadder! Vi ble delt opp i to båter og kjørt rundt 100 meter ut for å begynne snorklingen. Egentlig kunne vi jo ha svømt ut dit, og da hadde jo de slippet å forurenset stedet så mye. Men men. På snorklingsområdet var vannet så grunt at vi kunne stå,men siden skilpaddene lå i bunnen måtte vi være forsiktig med svømmeføttene våre. Jeg hadde med meg digitalkameraet mitt,som skal funke i vann, men det ble ødelagt med en gang. Så nå har jeg ikke kamera resten av tiden i Mexico. 

 

Uansett så var snorkligen er spesiell opplevelse. Fikk ikke å se mer enn 4-5 skilpadder, men den ene vi så var kjempe stor og hele 85 år gammel! Ellers snorklet vi litt over korallrevet,men det var ikke så veldig imponerende. Lite fisker og lite farger. Og i det vi skulle gå ombord i båten igjen dukket en giganisk barracuda opp. Den var langt over en meter! Etter en liten stund ble den heldigvis redd og svømte bort.

 

Når vi kom på land ble vi kjørt til en restaurant ved strandkanten hvor koste oss med hamburgere og nøt noen late timer i hengekøyene. Skulle ønske Playa var så koselig og chill som Akumal :-)

 

Bilder fra google.


  2 kommentarer på "Snorkling med skilpadder"

Postet av:
å nei..kjøp d ett nytt kamera da!! Iris..
01.05.2011, 21:59
Postet av: Monica
skulle gjerne gjort d,men med tom bankkonto og ikkje nye peng før 13.mai blir d litt vanskelig.. :/
02.05.2011, 01:37
URL: http://monica7.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits