Rise and shine

Onsdagen gikk til skole,skole,skole. Og litt skyping selvfølgelig. I dag har vi fremføring i produkutvikling,men jeg finnes ikke nervøs. Mest sannsynlig fordi vi bare får godkjent eller ikke godkjent. Det skal mye til for å stryke på fremføringen. Men neste uke kommer jeg til å være et nervevrak. Vi skal levere inn teorien til denne oppgaven og vi skal ha spansk muntligeksamen. Muntlig spansk dere. Det får jo bare gå som det går. Skal vel klare å mumle frem noe uansett hvilken oppgave jeg trekker. Så lenge det ikke er fortid. Det kan jeg absolutt ingenting om.

Om entimes tid skal jeg traske bort til skolen for å øve litt sammen med gruppen min før det blir fremføring! Må bare skrive ferdig notatene mine før den tid.  Senere i dag har de ni beste fra våre 3 spanskklasser verbkonskurranse. Så dit må jeg jo og heie på klassen vår ;-)


  0 kommentarer på "Rise and shine"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits