Hotellweekend,Merida og Chichen Itza

Fredag klokken 8 kjørte vi i 3 fulle busser mot Merida og Hyatt. Men før vi reiste til hotellet var vi først på en hacienda for å spise lunch. Ikke den beste maten jeg har smakt,men det va jo koselig at alle var samlet. Deretter kjørte vi til ruinene ved Chitchen Itza. en av "the seven wonders". Guiden fortalte mye interessant og alt i alt var turen bra. Et minus var varmen. For det var sinnsykt varmt å gå rundt der hele dagen. Etter vi var ferdige der gikk turen til Hyatt. Der fikk vi dusjet og ordnet oss før det var tid for en penere middag på hotellet. 

 

 

På lørdag var vi i reiselivsklassen og markedsføring på et foredrag hvor en av de i ledelsen på hotellet snakket om deres historie,hvordan de markedsfører sitt hotell,etc. Deretter ble det en liten tour av hotellet, før vi fikk gjøre som vi ville. Vi bestemte oss for at vi skulle ta en av de guidede bussene som gikk rundt hele byen. Det virket som en god idé når vi sto og ventet på bussen,men angeren kom litt senere. Jeg har aldri i hele verden svettet så mye i hele mitt liv! Vi satt i øverste etasje på bussen hvor det ikke er tak og jeg holdt seriøst på å renne bort. Den varte i tillegg i 1 og en halv time hvor det ikke var mulig å gå av. Guiden var i tillegg på spansk og allerede innspilt,så det var umulig for oss å vite hva vi fakisk tok bilde av. Etter denne turen gikk vi rett til bassenget for en kald dukkert og litt soling. Det var utrolig herlig etter den turen. Litt senere gikk vi på Chilis for en middag hvor vi møtte en hel gjeng fra Gateway. Koselig at alle satt samlet da. Utpå kveldingen dro så og si alle fra skolen ut på byen og til et utested kalt Tequila. Vi fikk åpen bar-band,men det var det jo bare tull med. Baren var elendig og servicen var elendig. Men jeg hadde det morsomt likevell da. Kunne vært foruten de alt for innpåslitne og fulle mexicanere. 

 

  

Etter 5 timer med søvn var det tid for frokostbuffet. Kokkene var så snille og lage pannekaker til meg,så da var frokosten reddet. Frisk frukt, grillede poteter og pannekaker med jordbær på. En utrolig herlig frokost på en ellers så ikke bra dag. Etter frokost og utsjekk var det tid for en guidet tour på en Hacienda Sotuta de Peon. Vi ble så kjørt i vogner,som ble dratt av muldyr, til en cenote hvor vi skulle få bade. Det var utrolig forfriskende! Har jo badet i en cenote i Mexico før,men denne var litt bedre siden den ikke var like kald og den var bedre opplyst. Så var det tid for en 5timers busstur hjem. Den kjentes mye lengre ut etter min mening! Så det var deilig å komme seg hjem til leiligheten,ta seg en dusj og hoppe til sengs.
  0 kommentarer på "Hotellweekend,Merida og Chichen Itza"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits