Tareas,tareas y más tareas

Etter noen lange dager med soling og skyping (haha,idyll), har nå skolearbeidet innhentet meg. Vi skulle egentlig levere en 10-15 siders oppgave innen neste mandag,men pga vår supersnille lærer fikk vi heldigvis utsette det til neste torsdag i stedet. En utrolig lettelse. Vi er en gruppe på fire da,så det blir ikke mange sidene på hver. Jeg begynte i kveld,men pga astrømbrudd fikk jeg ikke skrevet så mye som jeg hadde tenkt.

Jeg orket rett og slett ikke i spansken i dag pga mageknip,hodepine og ren og skjær tretthet, så derfor ligger jeg bak skjema. Går du glipp av én spanskundervisning,går du glipp av mye. Vi skal i tillegg snart begynne på den tredje (!) store innleveringen i spansk,så her gjelder det å følge med. Det er jo bare én mnd til muntlig eksamen i spansk også! Skal si jeg gruer meg til den. Men jeg må bare gjøre mitt beste og håpe på å få en brukelig karakter. 

I morgen eller torsdag kommer det et innlegg om skolen og opplegget med fagene for de som hadde lurt på det :-)

 

Inngangen inn til leilighetskomplekset vårt


  0 kommentarer på "Tareas,tareas y más tareas"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits