New York oppsummering

Tirsdag

Dagen startet gryttidlig med busstur fra Playa del Carmen til Cancun klokken 5 sammen med Inga,Elina og Trine. Deretter gikk ferden videre til JFK og New York. Etter å ha brukt endel tid på å studere airtrain-og subway rutene kom vi oss omsider opp av undergrunnen og til Rockefeller Center. Derifra gikk vi til hostellet vårt. Hadde absolutt ikke høye forventninger,så jeg ble positivt overrasket da jeg kom inn. Bortsett fra rommene våre. Du får hva du betaler for for å si det sånn. Etter å ha fått inn 2 store kofferter inn gikk det ikke ann å gå forbi hverandre en gang. Køyeseng som høres ut som den skulle knekke hver gang man satt seg i den, aircondition som "lekket" inn kulde hele tiden, skittent gulv og en radiator som ikke kunne bli slått av når den først var kommet på. Etter litt rominspeksjon gikk vi ut for å spise middag og for å utforske byen litt.


Rommet vårt på Vanderbilt Hostel


Onsdag

Jeg og Inga bestemte oss for å ta Subwayen helt ut til Queens for å shoppe på et kjøpesenter vi hadde sjekket ut på nettet. Butikkene jeg hadde bestemt meg for å dra innom på forhånd var Urban Outfitters, Victora Secret, forever 21 og Pacsun. Det ble brukt utrolig med penger for å si det sånn. Vi fant også de butikkene i NY-sentrum senere så da ble jeg enda blakkere en planlagt. Alt i alt var dette en veldig bra dag.


Torsdag

Da gikk vi hele gjengen for å se på Times Square. En helt fantastisk plass! Ble bare stående å se me rundt en god stund. Her fant vi mange nye butikker,og brukte da enda mere penger. Verdt det sier jeg bare. På kvelden dro vi på Broadway for å se "Phantom Of The Opera". Vi kjøpte orchestra plasser,men kunne gjerne ha vært litt lengre framme. Showet var veldig bra! Anbefales :-)

Eline,Trine og Inga


På Broadway


Fredag

Fredagen startet tidlig med en guidet tur rundt om i New York. Noen av stedene vi besøkte var Ground Zero,Chinatown og Empire State Building. Vi gikk også av bussen på flere steder for å gå litt for oss selv og se oss rundt. En annen grunn var at bussene var sinnsykt kalde! Det var bare tak over halve bussene og temperaturen i NY var skrekkelig lav. Alt for kaldt for min del. 


Ground Zero

ChinatownI Chinatown fikk vi den ekleste maten jeg har sett. Kyllingen hadde alle beina og det rant blod. Verste av alt var at vi måtte betale 15 % i tips for denne forferdelige maten her.
Fra Empire State Building


Lørdag

Dagen startet med den vanlige frokosten min i usa; pannekaker. Men uten all den ekle sirupen. Deretter ble vi gående rundt omkring for å se oss rundt. Planen var egentlig å ta en annen tour-buss som skulle ta oss opp til Uptown,men pga kulden fristet det rett og slett ikke. Eline og Trine skulle reise tilbake til Playa en dag før oss, så vi gikk tilbake til hostellet tidlig. Etter de hadde dratt gikk jeg og Inga på MOMA (Museum Of Modern Art). Der var det litt av hvert for å si det slik,men noe av det var interessant og spennende. Senere på kvelden var det tid for Earth Hour på Times Square,og vi trosset kulden for å få med oss det. Det var vel ikke verdt det akkurat. Det var ikke så mange av lysene som ble sløkt. Merket nesten ingen forskjell. Men det er jo kult å si man var der ved Earth Hour da ;-)
m&m's

Moma
Etter lysene ble slukket


Søndag

Det var tid for hjemreise , og jeg og Inga ruslet av gårde med koffertene våre til Subwayen. Vi kom oss omsider til JFK,men mange timer for tidlig.6 timer for å være eksakt. Det var så kaldt i New York og vi følte ikke for å gå rundt med koffertene i byen siden vi måtte sjekke ut uansett. Etter 4-5 tider var det endelig tid for boarding. Eller? "There's a problem with the engine. Therefor we must delay the flight with 30 minutes". De 30 minuttene ble tilsammen 3 timer. Flyet var i tillegg iskaldt da vi kom oss ombord. Ikke min beste flytur. Men synet av New York fra luften var helt fantastisk! Noe så utrolig nydelig.
I ♥ NEW YORK


  7 kommentarer på "New York oppsummering"

Postet av: liinee96
Mange fine bilder ! :)
31.03.2011, 18:51
URL: http://liinee96.blogg.no
Postet av: Ingrid
Åh . heldiggris :-) Jeg har alltid hatt lyst til å dra til New york ! Det ser ut til at dere hadde det fint. Den kyllingen så ikke noe god ut. Dårlig gjort at dere måtte betale 15% i tips for noe uspiselig :-)
31.03.2011, 18:56
URL: http://www.ingriidlerstad.blogg.no
Postet av: Ida og Hedda :-*
fine bilder

kommenter tilbake?
31.03.2011, 19:02
URL: http://www.idaoghedda.blogg.no
Postet av: miaboye
du er heldig, fine bilder :)
31.03.2011, 19:31
URL: http://miaboye.blogg.no
Postet av: Karoline
Jeg vil til New York!!!!!!!!
31.03.2011, 19:35
Postet av: Cecilia
Kjempemoro å se bilder og lese bloggen din om oppholdet i New York, kjempesynd vi ikke fikk møtt dere der (Inga forklarte sikkert at vi ble stuck i Miami). Så ut som dere kosa dere, selv om det var kaldt! Den uka vi var der, var våren i anmarsj så var heldigvis litt sol og en del varmere :) Kos deg videre i Mexico, regner med vi møtes når du besøker Inga i Trondheim etter hvert ;) Oddbjørn hilser også! Stor klem fra Cecilia
04.04.2011, 22:21
Postet av: Monica
Cecilia:

Ja,fikk høre det av Inga. Veldig kjedelig da! Dere var heldige som fikk litt varme og sol i hvert fall :-)

Regner med det blir et besøk eller to opp til Trondheim ja,så det skal ikke bli noe problem ;-) Du får hilse tilbake!

:-)
05.04.2011, 02:30
URL: http://monica7.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits