Reiser til New York i morgen!

Avreisen nærmer seg med stormskritt og i dag gjenstår det bare neon ærend og pakking av kofferten. Jeg skal ha med pc'en over til USA,men jeg tror nok det blir lite internett-tid. Skal som sagt sove på hostel,og det er lite trolig noe internett der. Så det blir vel noen småbesøk på Starbucks. Hvor jeg skal prioritere facebook for å oppdatere kjæresten og venner hvordan det går. Derfor blir det nok ikke noen blogginnlegg før jeg kommer tilbake til Playa på søndag/mandag. Men da kan dere nok glede dere til mange bilder og oppsummering av vår tur til The Big Apple!

Da skal jeg og roommaten, Inga, straks ut for å gjøre dagens ærender. Vi skal innom MAC for å sammenligne priser her og i NY. Og vi skal innom busstasjonen for å sjekke om det går busser til flyplassen i 5-tiden tirsdagsmorgen. Hvis ikke må vi eventuelt ta taxi.

Edit: fikk vite av Inga at det er internett på rommet! Men om det koster blir det som sagt facebook som blir prioritert :-)


Blir litt rart å forlate dette til fordel for 5 grader og sludd,men stranden er jo her når vi kommer tilbake ;-)


  0 kommentarer på "Reiser til New York i morgen!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits