La PlayaAv alle ting ble jeg brent av en manet i dag, og la meg si en ting; det brenner! Mye verre enn brennmaneter i Norge etter min mening. Leggene mine er knallrøde,men forhåpentligvis går det fort over. For jeg må prøve å få tilbringt mer tid på stranden. Det er flaut å være så bleik som jeg er etter å ha vært her en måned. På den andre siden så skal jeg jo være her i tre måneder til,så jeg har jo god tid :-)


  2 kommentarer på "La Playa"

Postet av: framtidig gateway-student
hei! :) hvordan er faget du studerer? vanskelig? kjedelig? fantastisk?

virker forresten kjempefint i Mexico. håper du koser deg!
04.03.2011, 19:43
Postet av: Monica
Fagene mine er veldig interessante! Som reiselivsstudent har man reiseliv,markedsføring,produkutvikling og spansk som fag :-) det virker mye lettere her enn i Norge. Utrolig flinke forelesere og de hjelper deg underveis om du har behov for det. Og man har bare to og to fag om gangen,sånn at det ikke blir så mye å ta innover seg. To og to uker med to fag. Nå har vi spansk og produktutvikling,og på mandag begynner vi med reiseliv i stedet for produktutvikling :-) Skolehverdagen er kjempebra her nede i Mexico! :-)
06.03.2011, 02:20

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits