lander i Mexico om to uker

Rommet mitt ser ikke ut for øyeblikket. Klær,vesker,sko og andre ting ligger strødd overalt. Pakkingen har sånn smålig begynt,men hvordan pakker man for fire måneder? Hvor mye av hvert skal jeg ha med meg,hva kommer jeg til å kjøpe når jeg kommer frem,og hvor mange ubrukelige ting kommer jeg til å pakke ned?


"Heldigvis" for meg så har jeg skrevet opp hele fire sider meg nødvendigheter.

De siste dagene har jeg gjort ferdig småting som er viktige før avreise. Som å skrive ut flybilletten for eksempel. Etter å ha studert den skjønner jeg at jeg må ha med meg mange blader og diverse på flyet. For i følge reiseplanen så tar turen fra Amsterdam ned til Cancun over 11 timer! Det positive er at vi får mye tid til å bli kjent med de andre studentene på flyet. Som bringer meg over til et annet tema. I dag fikk vi vite hvem vi skal bo sammen med i leilighetene. Vi er visst to gutter og to jenter som skal dele vår leilighet. Ikke den mest optimale løsningen for meg. Mest pga at jeg har kjæreste,og for at jeg føler det i bunn og grunn er enklere å bo sammen med jenter. Men vi satser på at det går bra :-)


Reiseplanen ned til Cancun (tiden ser feil ut pga tidsforskjellen)

Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg kjøpt meg ny pc til turen. Den er supersøt!  Virkelig herlig å endelig ha en mini-pc. Den får jo plass overalt. Og det blir jo enkelt å drasse den med seg til skolen eller ned på stranden for eksempel. Og de er jo ikke dyre i det hele tatt.I morgen er det vaksiner som står for tur - wish me luck!


  3 kommentarer på "lander i Mexico om to uker"

Postet av: Alexandra Tatiana
misunner deg skikkelig! :-) Hvor mye koster alt til sammen?
17.01.2011, 23:35
URL: http://atatiana.blogg.no
Postet av: MARITA GUNDERSEN
det blir spennende :) kanskje du møter på vennina mi der nede :) hu skal være der i 3 mnd.
17.01.2011, 23:39
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Postet av: Monica
Alexandra Tatiana:

Det kommer litt ann på hvilken studie du velger og hvilken leilighet,men jeg tror jeg har rundet rundt 60 000 :p Så det lønner seg å jobbe et halvår før man reiser :-)

Marita Gundersen:

ja,det kan godt hende! skal hun studere gjennom Gateway College? :-)
17.01.2011, 23:42
URL: http://monica7.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


MONICA HELSET

20 år. Har studert markedsføring og reiselivsledelse i Mexico. + Legg meg til som venn


Kontakt: monicahels@hotmail.comFollow on Bloglovin
hits